skupniska LK2

V soboto, 10. 12. 2022, je Lions klub Ljubljana Forum v Klubu Cankarjevega doma obeležil svojo 25. letnico ustanovitve kluba. Ob tej priložnosti je izdal Almanah s pregledom vseh svojih dejavnosti od leta 1997 do leta 2022. Svoj jubilej je klub povezal tudi z dobrodelnostjo. S pomočjo donatorja, podjetja Vinakoper, ki je klubu podarilo 200 steklenic slavnostne penine Capris Marine brut in s pomočjo tihe licitacije slike z okvirjem olje na platnu člana LK Ljubljana Forum akademskega slikarja Janeza Kovačiča, ki je sliko podaril v licitacijo, je LK Ljubljana Forum z njihovo prodajo zbral več kot 5.000 EUR, ki jih je namenil Združenju gluhoslepih Slovenije Dlan, to pa je gluhoslepim članom treh družin omogočilo nakup dveh brailovih vrstic in elektronske lupe.

Guverner distrikta D-129- Slovenija, lion Radovan Pušnar, je počastil dogodek s svojo prisotnostjo in nagovorom zbranemu občinstvu. Skupaj s predsednikom kluba LK Ljubljana Forum Tomažem Merharjem sta članom kluba podelila Lions zahvale in Lions priznanja za uspešno delo. V nadaljevanju sta predsednik Tomaž Merhar in mentor kandidatoma Marjanu Lahu in Janezu Benčini dr. Boris Žnidarič s kandidatoma izvedla lions zaprisego.

Program slavnostne akademije je popestril Trio STiK: Brina Šket – sopran, Franjo Dolinar – tenor in Milivoj Šurbek – klavir s svojimi glasbeni vložki ter plesalca iz plesne šole Bolero, Daria Marinescu in Lukas Musinka.

Dogodek se je zaključil ob prijetnem druženju članov in povabljenih.
Torta plesalca trio penina brut slika za licitacijo zaprisega zahvale2 zahvale

 

 

rezanje torte