Lionsi donirali sredstva Ustanovi za pomoč otrokom z rakom

Lions klub Ljubljana Forum je v petek, 4. decembra 2020, tik pred Miklavžem, nakazal donacijo v višini 1.400,00 eur Ustanovi za pomoč otrokom z rakom. Sredstva so namenjena izboljšanju tehnične opremljenosti konferenčne sobe na Kliničnem oddelku za otroško hematologijo in onkologijo Pediatrične klinike UKC Ljubljana, kjer se odvija redni šolski pouk. S tem želijo izboljšati kakovost izobraževanja otrok z rakom in redkimi krvnimi boleznimi, ki se se primorani šolati v bolnišnici.

Lions klub Ljubljana Forum od leta 2015 vodi dobrodelno akcijo za pomoč otrokom, obolelim za rakom, ki so se primorani že v ranem otroštvu boriti za svoja življenja in se zdravijo na Hematološkem oddelku Pediatrične klinike v Ljubljani.

Vsako leto člani Lions kluba Ljubljana Forum otrokom omogočijo praznovanje Miklavža in jim z obiskom in darili pričarajo nekaj nepozabnih trenutkov ter izvabijo nasmeh.

Letos zaradi preprečevanja okužb s Covidom-19 Miklavža ne bo mogoče praznovati z obiskom otrok, zato Lions klub Ljubljana Forum z donacijo 1.400,00 eur pomaga ohranjati kakovost izobraževanja, ki ga otroci z rakom potrebujejo bolj kot kdaj koli prej.

Poleg članov Lions kluba Ljubljana Forum sta sredstva prijazno donirali še podjetji:STROKA d.o.o., ki ga vodi Tomaž Florjančič in FIN IMPEX d.o.o., ki ga vodi Primož Škerlj za kar se jima zahvaljujemo.